Pasirinkite produktą:

ROMEX cisternų priekaboms ir puspriekabėms nuo 500 iki 22 000 l pardavimas ir komplektavimas

ROMEX cisternų priekaboms ir puspriekabėms nuo 500 iki 22 000 l pardavimas ir komplektavimas

Parduodame ir komplektuojame įvairių tipų ROMEX cisternas priekaboms ir puspriekabėms, kurių talpa gali būti nuo 500 iki 22 000 l. Pagal individualius kliento poreikius ir veiklos specifiką, ROMEX cisternas pritaikome įvairių skystų produktų gabenimui. Siūlome įvairios talpos izoliuotas bei neizoliuotas cisternas, montuojamas ant įvairių gamintojų priekabų ir puspriekabių važiuoklių. Montuojame autonominius šildytuvus, įrengiame siurblius bei matavimo sistemas. Tiekiame visas ROMEX cisternų komplektuojančias dalis, sistemas ir komponentus.

ROMEX autocisternas komplektuojame su siurbliais, CE/MID sertifikuotomis matavimo sistemomis, duomenų perdavimo bei kitomis reikalingomis sistemomis arba be jų;

Atliekame ROMEX cisternų, priekabų ir puspriekabių įrengimo ir montavimo sprendimus, bendradarbiaujame su visų markių sunkvežimių važiuoklių atstovais, todėl galime pasiūlyti ne vien antstatą, tačiau ir pilnai sukomplektuotą pienovežį ar kito tipo sunkvežimį-cisterną su Jūsų pageidaujama važiuokle. Teikiame konsultacijas visais ROMEX cisternų, priekabų ir puspriekabių įsigijimo, montavimo, eksploatacijos bei ilgalaikės techninės priežiūros klausimais.

Maloniai kviečiame susisiekti visais Jums rūpimais klausimais!

Susisiekite ir mes Jums pasiūlysime itin lanksčius sprendimus